Video : Tipsbladet
Superliga

Neestrup: Gav ikke modstanderne den respekt

Jacob Neestrup må også erkende, at det var svært at holde styr på Frederik Tingager.

FC København tabte søndag med 1-2 på hjemmebane mod AGF, hvor det var to næsten identiske hjørnespark, som førte til de to aarhusianske scoringer. Efter kampen var de to situationer også svære at komme uden om for FCK-cheftræner Jacob Neestrup.

Det stod klart i et interview med Viaplay, som kan ses i videoen i toppen af artiklen, hvor han kom ind på, hvad der gik skævt for dem.

- Jeg konstaterer, at vi ikke sparker bolden i kassen, og det sidste, vi skal gøre, det er at begynde at sige, at det er ham oppe i himlen, der ikke lige var med os i dag eller at vi var lidt uheldige eller noget. Det er bare for dårligt, at de ikke ryger i kassen. Det er en manglende kynisme, som vi også så i Viborg forleden, hvor vi også har bolden så massivt, som vi har, siger han og fortsætter:

- Hvis først vi begynder at stå her og sige, at det også var ufortjent, og det var feje hold og de andre spiller den på hjørnespark ind til en, der er to meter, så kommer vi jo ikke videre.Jeg synes, at vi taber i dag på to meget, meget skuffende situationer i første halvleg, hvor vi ikke giver modstanderne den respekt, lyder det fra Neestrup.

Han peger desuden på, at han da gerne så, at deres zone-spillere headede bolden væk - og at deres markeringer var bedre, men der var lige en på AGF-holdet, som de havde svært ved at kontrollere.

- Vi må konstatere, at lige præcis ham Tingager... Med en god serv, så er han svær. Det må vi også bare sige, at det er. Det gør de dygtigt. Jeg vil ikke tage noget fra AGF. De kommer her og er udehold i Parken. Top-kyniske. Det er ligesom, når vi render rundt på Allianz Arena uden at sammenligne så direkte, fortæller Neestrup og tilføjer:

- Det har jeg stor respekt for, og derfor vinder de fortjent 2-1. Og så kan vi snakke om, at vi har bolden 72 procent, og vi har 11-12 giga chancer, men det bare ikke godt nok - og det ikke godt nok at komme bagud på den måde, forklarer FCK-træneren.

Jacob Neestrup var da også en, der blev nævnt i Tipsbladets dom efter kampen. Læs mere om det her.