Foto: IMAGO
Superliga

Neestrup hylder to danske trænere: Rigtig flot

Jacob Neestrup løb med prisen som Årets Træner, men FC København-bossen havde selv Brian Priske og Thomas Frank i sin top to.

PARKEN (Tipsbladet): 2023 var lidt af et triumftog for Jacob Neestrup, der vandt 'The Double' med FC København og også sikrede 'Løverne' avancement fra Champions League-gruppespillet. 

De flotte bedrifter sikrede mandag Jacob Neestrup prisen som Årets Træner 2023, og efter 2-0-sejren over FC Nordsjælland satte FCK-bossen ord på den glædelige nyhed. 

- Jeg er selvfølgelig stolt, ydmyg og glad over det, fordi det er kollegaerne (der har stemt, red.), og jeg synes, at der har været nogle rigtig, rigtig dygtige præstationer undervejs. Med Priske i Prag, som kører derudad, og jeg synes også, at den 9. plads, som Brentford får, er flot. Så det er jeg selvfølgelig stolt over.

-  Men jeg tror, at det havde været federe at få den i starten af januar eller i slut-december, for nu er vi snart i marts 2024, og vi ligger nummer tre i Superligaen, lød det fra Jacob Neestrup. 

FC Københavns cheftræner blev herefter spurgt om, hvem han selv stemte på. 

- Jeg kan i hvert fald sige, at jeg havde Brian Priske og Thomas Frank i min top to, for jeg synes, at det er rigtig flot, det de har leveret. Det må jeg sige, lød det fra Neestrup, der altså ikke ville afsløre rækkefølgen. 

Jacob Neestrup understregede flere gange, at præstationen mod FC Nordsjælland var god uden at være fantastisk, men cheftræneren erkendte samtidig, at det generelt går rigtigt godt for hovedstadsklubben. 

- Det gør det jo, og det havde det også gjort, selvom vi havde fået et lorteresultat i dag. Jeg har fået super meget ros og anerkendelse, og det er jeg dybt taknemmelig for. Men det er også fint, når det lige blæser lidt, som det også gjorde i slutningen af 2023.

- Og hvis det lige havde været lidt stolpe ud i de to første kampe, så er det vel også der, at man skal vise, at man er Årets Træner, lød det afslutningsvist fra Jacob Neestrup. 

FC København spiller igen fredag aften, hvor der venter en udekamp mod FC Midtjylland.