Foto: IMAGO
Superliga

Neestrup om Jelert: Det skal ikke ske

Jacob Neestrup var tilfreds med Elias Jelerts spil i første halvleg af 2-0-sejren over FC Nordsjælland, men FCK-cheftræneren var samtidig særdeles frustreret over backens manglende evne til at styre sit temperament.

PARKEN (Tipsbladet): Elias Jelert havde egentlig flere rigtig fine aktioner i første halvleg af opgøret mod FC Nordsjælland, men alligevel blev den unge FC København-profil pillet ud i pausen af Jacob Neestrup. 

FC Københavns cheftræner var undervejs i første halvleg tydeligt frustreret over Elias Jelert, der efter et dumt gult kort legede lige lovlig meget med ilden, idet højrebacken ved et par lejligheder var tæt på endnu et gult kort. 

Efter slutfløjtet satte Jacob Neestrup ord på beslutningen om at hive Elias Jelert ud allerede i pausen.

- Det er den bedste præstation, hvor jeg har taget en spiller ud i pausen. For jeg synes, at han var decideret fremragende. Men han får et gult kort for en overreaktion. Det skal ikke ske. Jeg synes, at hans reaktion overfor fjerdedommeren, da vi scorer, der skal han juble med spillerne og fansene i stedet for.

- Jeg har også et temperament, så jeg skal ikke stå og lege perfekt, for jeg har også fået et par gule kort før for interaktioner med fjerdedommeren, men det er den personlige grænse, der afgør det.

- Og i dag var det en (fjerdedommer, red.), der havde lidt modstandskraft og havde en højere grænse for, hvad man kan tillade sig, i forhold til hvordan man kan opføre sig overfor en fjerdedommer. Det kunne have været en anden, der havde sat grænsen lavere, og så skulle vi have spillet med 10 mand. Og det var derfor, at jeg tog ham ud i pausen, lød det fra Jacob Neestrup. 

FC København-bossen blev herefter spurgt, hvad han sagde til Elias Jelert i første halvleg, da han havde fat i backen. 

- Det kan jeg ikke huske. Men det er jo, at nu skal han lige tænke sig om, lød svaret fra Neestrup, der herefter også var klar med en ros til Jelert. 

- Elias er en ung, men rutineret spiller, som har prøvet rigtigt meget for FC København. Heldigvis spiller han med følelserne ude på tøjet, og det skal han fortsætte med at gøre. Og så må han jo forbedre det (at styre følelserne, red.).

FC København spiller igen på fredag, hvor der venter en udekamp mod FC Midtjylland.