Video : Tipsbladet
Superliga

Neestrup støtter Olsson: Vi håber det bedste

Jacob Neestrup sender sine mest støttende tanker til Kristoffer Olsson, der ligger i respirator på Aarhus Universitetshospital.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): Der gik et chok gennem fodboldlandskabet, da FC Midtjylland tirsdag meldte ud, at Kristoffer Olsson er blevet alvorligt syg. 

Svenskeren blev tirsdag den 20. februar ramt af en tilsyneladende akut opstået sygdom relateret til hjernen, og han har siden ligget i respirator på Aarhus Universitetshospital. 

FC Midtjylland og FC København møder fredag hinanden på MCH Arena, og her vil hjemmeholdets fans støtte Olsson med et stående bifald i det 8. minut. Et initiativ, som FC København har opfordret deres udefans til at respektere og bakke op om. 

Og respekten sendes også i retning af FC Midtjylland og Kristoffer Olsson, da Tipsbladet og flere medier denne onsdag besøger FC Københavns træningsanlæg på Frederiksberg, hvor cheftræner, Jacob Neestrup, bliver spurgt ind til, hvordan de i FC København har taget nyheden.

- Alle i FC København føler selvfølgelig med Kristoffer og også med FC Midtjylland, som er i en svær situation og skal passe på hinanden. Vi håber selvfølgelig på det bedste.

Herefter bliver Neestrup spurgt ind til fanstøtten fra lejrene, hvorefter han gentager sig selv:

- Jeg har ikke mere at sige til det, andet end det jeg lige har sagt. At vi håber det bedste, siger han. 

FC Midtjylland har selv meldt ud, at de vil orientere offentligheden omkring Olssons situation, når der opstår væsentligt nyt. Onsdag kunne klubben melde, at man har lukket dagens træning for medier og tilskuere som følge af hændelsen.