Video : Tipsbladet
Superliga

Nervøs OB-træner: Der er en frygt i alle i byen

Søren Krogh mærker tydeligt det pres, han har været under som cheftræner i OB, men står godt rustet til det, lyder det fra ham selv til Tipsbladet og den øvrige presse.

Pro Ventilation Arena (Tipsbladet) OB står med røven i vandskorpen. 

For selvom fynboerne hentede en forløsende sejr på udebane mod Hvidovre i torsdags, befinder de sig stadig på den kedelige side af nedrykningsstregen med tre point op til Lyngby. OB-cheftræner Søren Krogh erkender da også, at han har oplevet et pres og en nervøsitet, der spreder sig langt ud over omklædningsrummet. 

- Jeg har oplevet det på den måde, at der en frygt i alle i byen. Min egen familie, mine børn, alle spillernes koner, kærester og familie. Jeg mærker det der tryk, hvor vi måske ikke er så afklaret som Lyngby eller Vejle. Vi er i en situation, som er ekstremt uvant for en klub af vores størrelse. 

- Men der er så mange, der vil os det godt, og som vil have, at vi klarer det. Jeg tror, at vi er vores egen værste fjende i forhold til at generere denne her frygt. 

Har du været klar til at tage imod det her pres?

- Ja, hundrede procent. Jeg har energi og jeg har kræfter. Vi gik jo ikke ind i hele denne her ansættelse med en bevidsthed om, at vi bare klarede det let. Der var nogle dybe og alvorlige snakke omkring den situation, vi kunne ende i, og det er der, vi er nu. Man havde ikke drømt om det eller ønsket det, men vi er langt ude. 

Man kan da heller ikke forvente andet, når man ikke har vundet en eneste hjemmekamp set over en hel sæson. 

- Vi har fået tre point på hjemmebane. Altså det er jo et absurd scenarie, vi står i. Det er på mange måder en akavet, grotesk og underlig sæson for OB. Det må jeg bare sige. 

Søren Krogh og co. har dog endnu en chance for at få en længeventet hjemmebanesejr, når Randers kommer på besøg søndag eftermiddag i en sæsondefinerende kamp for OB.