• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

Niels Frederiksen om corona-episode: Mærkeligt

Foto: Claus Bonnerup/Getty Images

Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, forstår ikke, hvorfor tidligere corona-ramte Simon Hedlund og Samuel Mraz ikke må spille søndagens derby mod FC København.

Af Mathias Høj Jensen

Niels Frederiksen er uforstående over for Divisionforeningens håndtering af corona-episoden med Samuel Mraz og Simon Hedlund.

Det fortæller han til B.T.

De to Brøndby-spillere har fået karantæne af Divisionsforeningen, efter ar de har været smittet med coronavirus, men torsdag måtte de to spillere alligevel være på lægterne til opgøret mod FC Nordsjælland. 

Søndag skal Brøndby igen undvære både Mraz og Hedlund til derby-opgøret mod FC København, og det undrer Brøndby-cheftræneren.

- Det har jeg lidt svært ved at svare på. Jeg tænker, at jeg måske skal fokusere på det, jeg kan gøre noget ved, og det er, at få de spillere, jeg har til rådighed, til at spille så godt som muligt. Det har været en mærkelig proces, vil jeg sige, svarer Frederiksen på spørgsmålet om logikken af corona-karantænen til Mraz og Hedlund.

Søndagens kamp mod FC København spilles i Telia Parken, hvor Brøndby skal forsøge at rykke nærmere AGF og bronzemedaljen.

Opgøret fløjtes i gang klokken 18.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020