• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nikolaj Primdahl

Niki Zimling: Brøndby står højt på listen

Niki Zimling: Brøndby står højt på listen
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Niki Zimling vil blive i Mainz og kæmpe for sin chance, men Brøndby står højt på listen, når han en dag vil vende tilbage til hjemlandet.

Af Nikolaj Primdahl
30-årige Niki Zimling er i løbet af sommeren blevet rygtet tilbage til Danmark. 
 
Efter lejeopholdet i AFC Ajax er han vendt tilbage til Mainz, hvor sportschef Christian Heidel ikke har lagt skjul på, at der er hård konkurrence på midtbanen. Derfor har klubben også været villig til at slippe den danske midtbanespiller, og i både den danske og tyske presse har der været spekulationer om et skifte til Brøndby IF.
 
Niki Zimling har dog besluttet sig for at blive i Mainz og kæmpe for sin chance. Men Brøndby vil være attraktiv, når han vender tilbage til Danmark igen. Det siger han i et interview med BT.
 
- Det er et stykke tid siden, at der har været interesse fra Brøndby - i hvert fald hvad jeg ved af. Men det er da klart, at hvis jeg en dag skal hjem igen, står Brøndby højt i køen på min liste. Det er der ikke nogen tvivl om.
 
- Jeg har stadig følelser for Brøndby, og det har jeg altid haft. Det var der, jeg fik min fodbolduddannelse fra ungdomsfodbold til seniorfodbold, og de har været med til at forme mig hele vejen igennem, så det er klart, at jeg gerne vil kunne give tilbage og gøre en god figur for klubben, hvis det en dag skulle blive en realitet, siger Niki Zimling.

Superliga

Mere Superliga

Fokus