• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Norsk målmager på ønskelisten i Superliga-klubber

Norsk målmager på ønskelisten i Superliga-klubber
Foto: Getty Images

Mustafa Abdellaoue kan være på vej tilbage til dansk fodbold. Flere danske klubber viser interesse for spilleren. Det erfarer tipsbladet.dk.

Af Martin Davidsen

Han har tidligere scoret mål for både FC København og OB i Superligaen, og nu er Mustafa Abdellaoue igen aktuel i Danmark. Den norske angriber er således på ønskelisten i flere danske klubber. Det erfarer tipsbladet.dk.

Det er endnu uklart, hvilke klubber der er ude efter Abdellaoue, men flere Superliga-klubber - heriblandt AaB, OB og EfB - er i dette transfervindue på udkig efter en målfarlig angriber. Tipsbladet.dk har dog ikke kunne få bekræftet, om disse klubber er blandt bejlerne til Abdellaoue. Dog er det sikkert, at 28-årige Mustafa Abdellaoue - der har tilnavnet 'Mos' - følges af flere danske klubber, men der er også interesse for ham fra de øvrige skandinaviske lande.

Læs også: Misforstået Mos: En rigtig god tid i OB

Abdellaoue har gjort en god figur i den norske Tippeliga gennem længere tid, og i den forgangne sæson scorede han 13 mål i 29 kampe for Aalesund.  Angriberen har spillet i Aalesund, siden han forlod dansk fodbold i sommeren 2014, og nu tiltrækker han sig altså igen interesse fra Danmark.

Efter en fremragende sæson i Vålerenga i 2011 blev Abdellaoue hentet til FC København i januar 2012 af daværende sportsdirektør Carsten V. Jensen, men nordmanden blev aldrig en succes i den danske hovedstadsklub. Han blev sidenhen lejet ud til Vålerenga og OB, og i den fynske klub blev det til ni Superliga-mål i 26 kampe i 2013/14-sæsonen. Efterfølgende udtalte Abdellaoue, at han gerne ville have fortsat karrieren i OB, men det endte altså med en retur til Norge og Aalesund.

Mustafa Abdellaoue tiltrækker sig nu interesse fra Danmark igen, men ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er det mest sandsynligt, at et sommerskifte kommer på tale. Aalesund vil næppe slippe ham, og klubbens direktør Henrik Hoff i denne uge har udtalt til norske medier, at man ikke ønsker at sælge spillere i dette transfervindue.

Med kontraktudløb om et år kan Mustafa Abdellaoue dog forhandle frit med andre klubber fra 1. juli, og derfor er det mere sandsynligt, at de danske klubber for alvor melder sin interesse til den tid.