Video : Tipsbladet
Premier League

Her er den nye cheftræner for Nottingham Forest

Som ventet bliver det Nuno Espírito Santo, der skal forsøge at styre Nottingham Forest uden om nedrykning.

Flere dages rygter er nu blevet bekræftet. Portugiseren Nuno Espírito Santo er ny cheftræner for Premier League-klubben Nottingham Forest.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Santo er blevet udstyret med en aftale af to et halvt års varighed. Hans første kamp bliver lørdag, hvor man tager imod Bournemouth.

Nottingham Forest fyrede tirsdag træner Steve Cooper, men allerede flere dage i forvejen var en overdragelse af trænersædet til Santo blev rygtet.

Den 49-årige portugiser har tidligere trænet Rio Ave, Valencia, Wolverhampton, Tottenham og senest Al-Ittihad i Saudi-Arabien.

Det var især tiden i Wolverhampton, som for alvor gav Santo et godt trænernavn i Europa. Det fik Tottenham til at hente ham, men det blev aldrig en succes.

Holdet vandt de første tre ligakampe i sæsonen, og han bliver kåret til månedens manager i Premier League. Men fire måneder senere blev han fyret, efter at holdet havde tabt fem af de seneste syv kampe.

Nu er han tilbage i Premier League, hvor han skal forsøge at holde Nottingham Forest væk fra nedrykningspladserne.

Nottingham Forest er uden sejr i de seneste seks ligakampe - fem af dem er blevet tabt. Holdet har fem point ned til nedrykningsstregen, hvilket kan blive reduceret til to point, hvis Luton vinder den kamp, holdet har til gode.

Steve Cooper førte holdet til oprykning i sommeren 2022 og formåede at holde klubben oppe i den første sæson med en 16.-plads.