• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Boilesen åbner op: Bliver sort med sort på

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicolai Boilesen sætter nu for første gang ord på den skade, han pådrog sig mod Brøndby, som holder ham ude resten af sæsonen.

Af Jacob Quvang

For anden gang i karrieren er Nicolai Boilesen blevet ramt af en alvorlig knæskade, der holder ham ude i lang tid. 

Skaden han pådrog sig mod Brøndby tidligere på efteråret viste sig at være så alvorlig, at den danske forsvarsspiller ikke kommer i aktion mere i denne sæson. 

Indtil nu har der været stille fra Nicolai Boilesens side, men nu udtaler han sig om skaden til FCKTV. Her kigger han frem mod de kolde vintermåneder, som bliver en hård omgang for ham.

- Det gør da ondt. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke gjorde ondt. Det var bestemt ikke det, jeg havde drømt om, da vi startede denne sæson. Jeg havde glædet mig til, at vi både skulle spille i Champions League, men også forsvare og angribe på samme tid vores mesterskab. Det er super frustrerende at vide, at man ikke kommer til at være en del af det resten af sæsonen.

- Der kommer til at være et langt forår for mig mentalt, hvor jeg skal bide i mig, at jeg ti gange hellere ville være på banen og hjælpe drengene end at sidde oppe på tribunen. 

- De næste fire måneder, hvor jeg skal rende rundt og genoptræne i styrkelokalet og så videre, bliver sort med sort på. Jeg dukker op og er i et mørkt lokale og kommer ud i mørke. Så der vil da være dage, hvor jeg har lyst til at bande det hele langt væk. Men det der med at holde snuden i sporet og tage et skridt ad gangen og tage de små delmål. Det tror jeg kommer til at være min motivation, fortæller han blandt andet i det 11 minutter lange interview. 

Nicolai Boilesen nåede at spille otte Superliga-kampe og to Champions League-kampe i denne sæson, før han gik i stykker mod Brøndby den 16. oktober.