Foto: IMAGO
Superliga

Nu er alt på plads: Angriber forlader Superligaen

Alassana Jattas arbejdstilladelse og visum er gået iorden, så han nu kan forlade Viborg.

På transfervinduets sidste dag oplyste Viborg FF, at man havde solgt angriber Alassana Jatta til Notts County i England.

Siden har man spillet to ligakampe, men det har været uden Alassana Jatta i truppen. Angriberen fra Gambia har manglet de nødvendige papirer, hvorfor han endnu ikke er rejst til England og fortsat træner med i Viborg FF.

Nu er der dog nyt.

Notts County skriver nemlig på sin hjemmeside, at papirarbejdet er gået i orden.

- Vi har taget fat i en advokat med speciale i immigration, så vi har kunnet tage de nødvendige skridt i hans visumansøgning. Nu har vi modtaget bekræftelse på, at han kan spille i England.

Han når dog næppe at kunne være med i aftenens kamp mod Newport. Forventningen er dog, at han rejser til England i løbet af denne uge, så han kan blive en del af Notts County. Derfor er det mere realistisk, at han kan være med i lørdagens møde med Wrexham.

Alassana Jatta, 25 år, har spillet de seneste knap fem år i Viborg FF, hvor han aldrig rigtig blev forløst. Han har dog leveret nogle vigtige scoringer, som da man vandt over FC København i efterårets næstsidste spillerunde.

Angriberen havde blot et halvt år tilbage af sin aftale med Viborg FF, og derfor gav det mening for alle parter, at han skulle prøve noget nyt denne vinter.

Notts County indtager 10. pladsen i League 2, som er den fjerdebedste række i England. Sidste år rykkede man op fra National League.