• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Nu forklarer Lyngby stjernes besøg

Foto: Getty Images

Lyngby forklarer, hvorfor den tidligere Bundesliga-profil Alfred Finnbogason træner med hos klubben i disse dage.

Af Victor Risager

Der er et nyt ansigt på træningsbanen i Lyngby Boldklub i disse dage i form af Alfred Finnbogason, som flere medier forleden kunne fortælle, og det er ikke hvemsomhelst.

33-årige Alfred Finnbogason kan nemlig fremvise et overordentligt fint cv. Han har spillet over 100 kampe i Bundesligaen for Augsburg, hvor han har scoret 37 gange, og så har han spillet hele 61 landskampe for Island. Og så har han også været forbi storklubber som Real Sociedad og Olympiakos.

Det ville altså være noget af en profil, hvis han kom til Lyngby, men Superliga-oprykkerne fortæller på sin hjemmeside, at den kontraktfri angriber blot holder formen ved lige hos De Kongeblå.

- Alfred er en spiller med over 100 Bundesliga-kampe, som jeg blandt andet kender godt fra min tid på det islandske landshold. Han står uden klub og skulle holde formen ved lige, og synes, at Lyngby er en klub med et godt niveau og træningsmiljø, så vi er glade for at have Alfred på besøg, siger cheftræner Freyr Alexandersson til Lyngbys hjemmeside.

- Det giver også noget til de andre spillere, særligt akademispillerne, at have en spiller med den profil med til træning. Selvom Alfred har døjet med flere skader i de senere år, så er han jo klart en spiller fra næste hylde med en masse erfaring, som særligt vores unge spillere kan lære meget af.

Alfred Finnbogason er især blevet sat i forbindelse med et skifte til svensk fodbold, hvor Hammarby IF bejler til islændingen. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.