Video : Tipsbladet
Superliga

- Nu må vi bede til Gud

Sverrir Ingason sender en bøn til de højere magter om, at AGF kan drille Brøndby søndag.

RIGHT TO DREAM PARK (Tipsbladet): Ooooog pust ud!

Et vanvittigt pinse-drama udspillede sig mandag aften i Farum, hvor FC Midtjylland var bagud 0-3 til FC Nordsjælland, men alligevel fik kæmpet sig tilbage på 3-3.

Et hårdt tilkæmpet point, som FCM naturligvis kan bruge til noget, men de største smil finder man på Vestegnen. Resultatet i Farum betyder nemlig, at det er Brøndby, der har matchbold i sidste runde og kan blive dansk mester med en sejr over AGF.

- Det er selvfølgelig skuffende, at vi ikke vinder, men jeg er stolt af holdet. Vi viser god karakter. Det var en mærkelig kamp på mange måder, siger midtstopperen Sverrir Ingason, der noterede sig for målet til 3-3.

Islændingen kan ikke vente til det vanvittige drama, der kommer til at udspille sig på søndag. Her er FC Midtjylland afhængige af, at AGF får minimum uafgjort med fra Brøndby.

- Det er vildt at komme ind til sidste runde på den måde. Det er ikke nemt, og sådan vil Brøndby også føle. De er i pole-position, og man har før set, at der kan ske vanvittige ting i fodbold, siger Ingason og tilføjer:

- Vi skal koncentrere os om os selv og slå Silkeborg, og når vi har gjort det, må vi bede til Gud om, at de andre resultater også går vores vej. Mesterskabet kan blive afgjort på målforskel - det er jo vildt. Det har jeg aldrig oplevet før. 

Alle kampe i mesterskabsspillet begynder klokken 17 på søndag.