• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Ny assistent til David Nielsen: AGF hyrer tidligere HB Køge-træner

Foto: AGF

AGF har hyret Morten Karlsen, tidligere cheftræner i HB Køge, som ny assistenttræner.

Af Victor Risager

AGF har denne sommer vinket farvel til assistenttræner Ruben Selles, der er vendt hjem til Spanien, og nu har århusianerne præsenteret en ny assistent til David Nielsen.

Det bliver Morten Karlsen, der har en fortid som mangeårig Superliga-spiller, ungdomstræner i FC Nordsjælland og senest har været cheftræner for HB Køge. Det meddeler AGF på sin hjemmeside. 

I AGF er man imponerede over det cv, Morten Karlsen kommer med. 

- Morten Karlsen har stået i træner-lære i et strømlinet udviklingsmiljø i FC Nordsjælland, men har også senest har stået med ansvaret som cheftræner i HB Køge, ligesom han har en solid spillerbaggrund bag sig. De samtaler, vi i processen har ført med Morten, har bekræftet os i, at han kan tilføre yderligere kvalitet i et i forvejen super stærkt set-up.- Vi har vidst, at vi skulle ha' en ny mand ind i et stykke tid og det har været en god proces, hvor vi har fået mange henvendelser og haft mange muligheder. Det har været vigtigt for os at se på, hvor vi bliver stærkest i vores dagligdag, og hvilke egenskaber - fagligt og personligt - der skal til for at skabe den bedst mulige dynamik og komplimentere resten af trænergruppen bedst muligt, siger sportschef Peter Christiansen. 

At Ruben Selles bliver skiftet ud med Morten Karlsen som assistenttræner betyder også, at der kommer andre ændringer i opsætningen af trænerstaben. Nogle stabsmedlemmer vil få nye opgaver og mere ansvar. 

- Samtidig har Rubéns afgang været en lejlighed for os til at kigge vores daglige rutiner igennem og se på, hvor vi kan sætte yderligere ind. Og her kommer vi til at udfordre allerede eksisterende medlemmer af staben med større ansvar og nye opgaver, siger "PC".

Som spiller nåede Morten Karlsen, der i dag er 41 år, at repræsentere blandt andre FC Nordsjælland, Randers FC, Esbjerg fB og HB Køge. 

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus