Video : Tipsbladet
Superliga

Ny Barca-træner har planen klar for Christensen

Hansi Flick vil fortsat gøre brug af Andreas Christensen på midtbanepositionen, hvor han også sluttede i sidste sæson under Xavi.

Andreas Christensen kan meget vel blive til permanent midtbanespiller.

I sidste sæson eksperimenterede Xavi med at bruge danskeren på den centrale midtbane, hvor han gjorde sig gældende i slutfasen af sidste sæson, men hvis man skal tro den spanske avis Mundo Deportivo, bliver det til mere end bare et forsøg, når Hansi Flick træder til klubben fra den kommende sæson. 

Ifølge mediet skulle kilder i FC Barcelona nemlig vide, at den nytilkomne tyske cheftræner i klubben også har planer om at bruge Andreas Christensen på midtbanen, der dermed meget vel kan blive danskerens nye faste rolle på klubplan. 

FC Barcelona har kæmpet med at finde en afløser for Sergio Busquets på lige netop denne position, og nu virker det altså til at man giver den danske landsholdsspiller chancen for at varetage den tunge arv efter Busquets, der i øjeblikket er at finde i amerikanske Inter Miami, hvor også hans tidligere holdkammerater Jordi Alba, Luis Suarez og Lionel Messi er at finde. 

Sidste sommer hentede man ellers Oriol Romeu ind som mulig afløser til Busquets på den position, men det er langt fra gået, som man havde håbet på, hvorfor Hansi Flick nu i stedet har kigget mod AC for at dække den position fra kommende sæson. 

Kasper Hjulmand virker dog ikke til at ville gøre Hansi Flick kunsten efter på det danske landshold. Her er Barca-danskeren udelukkende blevet brugt i det centrale forsvar, hvor det også forventes, at han kommer til at spille under den kommende EM-slutrunde. 

Danmark spiller sin første kamp ved EM-slutrunden på søndag klokken 18:00 mod Slovenien.