• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ny Bischoff fik debut: Vil overgå glasben-onkel

Foto: Getty Images

Den unge Brøndby-spiller Clement Bischoff har planer om at få flere kampe end Mikkel Bischoff nåede.

Af Oliver Okstrøm

17-årige Clement Bischoff fik onsdag aften sin førsteholdsdebut for Brøndby i pokalkampen mod HIK. hvis Bischoff-navnet måske klinger lidt bekendt, så er det intet mindre end den tidligere Brøndby-spiller og nuværende fodboldekspert Mikkel Bischoffs nevø.

Et et interview med DR2 umiddelbart efter slutfløjt slog Clement fast, at han har planer om at få flere kampe end Mikkel.

- Jeg håber i hvert fald, at jeg kan nå at spille nogle flere kampe. Han havde nogle glasben, som han ikke fik overmandet i slutningen af sin karriere. Men ej, jeg er bare super glad for at kunne være den næste Bischoff, som fik lov til at debutere i Brøndby, fortæller Clement Bischoff.

Samlet nåede Mikkel Bischoff at spille 70 kampe for Brøndbys førstehold. Forinden var han forbi klubber som Manchester City, Coventry, Sheffield Wednesday og Wolverhampton.

Når det kommer til selve kampen, som desuden blev vundet med sikre 3-0, så slår han fast, at det var fuldstændig fantastisk.

- Det er jo det, man drømmer om, når man er ovre fra Masterclass af og man arbejder hver dag for at komme herind og spille foran Danmarks mest fantastiske fans. Jeg har altid været Brøndby-dreng og set onkel spille herinde, da jeg var lille, så selv at prøve at stå herinde foran de her fans, det er surrealistisk, at det er gået i opfyldelse nu, siger han og fortsætter:

- Det er selvfølgelig nyt at have så mange tilskuere, der står i ryggen på dig, men det giver også en enorm motivation at høre dem synge mit navn, lyder det fra Clement Bischoff, som til forveksling også som sin onkel.

Højdepunkterne fra kampen kan ses i toppen af artiklen.