• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Ny FCK'er: Det skulle enten være BIF eller FCK

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Københavns Christian Sørensen er skiftet fra Viborg FF denne sommer, men der var også en mulighed for, at kunne være endt i Brøndby IF.

Af Kenneth Jensen

Der var flere store interne klubskifter i Superligaen sidst i transfervinduet, hvor Nicolai Vallys blev solgt fra Silkeborg IF til Brøndby IF for omkring 22 millioner kroner. 

Og Christian Sørensen rykkede fra Viborg FF til FC København, også for et pænt millionbeløb.

Forsvarsspilleren var i øvrigt også rygtet til Brøndby IF, og han indrømmer, at han den dag i dag kunne være endt hos de blå-gule, hvis Viborg FF og Brøndby IF var blevet enige, da BIF viste interesse, inden FCK købte venstrebacken.

- Jeg tror, at hvis de var blevet enige, var der en god chance for det. Hvis jeg skulle tage et spring herhjemme, skulle det enten være BIF eller FCK, som er de største klubber herhjemme.

- Nogle vil også sige FCM, men når man har spillet i Viborg, skifter man ikke til FCM. Det er der nogen, der har gjort, men det vil jeg ikke gøre. Så det havde der været en god chance for.

- Men nu kom FCK ind i billedet, og havde Brøndby og FCK været der, så havde jeg alle dage valgt FCK (over BIF). FCK er den største klub herhjemme, og jeg har fulgt dem i mange år og har holdt med FCK, selv da jeg var i OB. Det var dem, man så om tirsdagen i Champions League med Grønkjær og N'Doye, og så har de i øvrigt også haft nogle gode venstre backs.

- Det var en no brainer, da FCK kom på banen. Jeg kunne godt være endt i Brøndby, men jeg er meget, meget glad for, at FCK kom på banen, så jeg ikke endte der, men i FCK, siger Christian Sørensen i Start 11'eren.

Du kan se Sørensens interview i videoen øverst. 

Mon ikke Brøndby IF i øvrigt overlever, selv om Sørensen ikke kom til den københavnske Vestegn. Klubben har Blas Riveros i truppen, og mens han har været skadet, har Christian Cappis gjort det godt.

Christian Sørensen har indtil videre spillet to førsteholdskampe for FCK. Han er pt. nummer to på venstrebacken efter Victor Kristiansen. Venstrebacken har fået sit store gennembrud sent i karrieren, efter han har tilbragt nogle år i 1. division.