• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Robin Ettinger-Erichsen

Ny FCM-kontrakt til André Rømer: Får 5 år mere

Ny FCM-kontrakt til André Rømer: Får 5 år mere
Casper Holmelund Christensen/Polfoto

André Rømer og FC Midtjylland har i dag forlænget samarbejdet, så det nu løber til 2021.

Af Robin Ettinger-Erichsen

FC Midtjyllands ry med at satse på klubbens egne spillere er i dag blevet slået endnu mere fast, end det i forvejen var. André Rømer har således fået forlænget sin kontrakt med fem år, så den nu udløber i 2021.

Rømer, der er et produkt af klubbens fodboldakademi, kom til FC Midtjylland fra HB Køge, og underskrev i 2012 sin første professionelle kontrakt. Den lød på fem år, men er altså nu blevet forlænget, så hans fremtid i Herning er sikret.

- Jeg er rigtig glad. Nu skal jeg ikke gå og spekulere på det. Fremtiden er på plads, siger André Rømer til klubbens hjemmeside.

- Der er langt en god plan. Jeg har stadig drømmen om at skulle af sted til udlandet på et tidspunkt, men nu er fokus på FC Midtjylland, og så er det op til mig at opfylde drømmen.

André Rømers målsætning med kontraktforlængelsen er at blive fast mand på holdkortet. Han har spillet i ni ud af klubbens 11 Superliga-kampe i denne sæson.

Også klubbens sportsdirektør, Claus Steinlein, er glad for, at klub og spiller er nået til enighed om en ny kontrakt.

- André har i flere sæsoner vist sit værd og er en god ambassadør for FC Midtjylland. Han er dygtig til at gøre sine holdkammerater bedre, og vi håber, at han udvikler sig til at komme endnu mere frem med brystkassen og tager mere ansvar og viser, at han er en af de rutinerede i truppen, siger Claus Steinlein.

Rømer bliver specielt husket blandt FC Midtjylland-fans for sit første mål i klubben, der faldt mod FCK den 17. maj 2015, som sendte mesterskabet til Heden. Han har i alt spillet 117 kampe for klubben og lavet fire mål.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.