Ny Lyngby-spiller: Opfattede dem som irriterende
Foto: Getty Images
Superliga

Ny Lyngby-spiller: Opfattede dem som irriterende

Nu glæder han sig over at være i en klub, som vil opnå noget i stedet for at undgå noget.

Det blev i sidste uge offentliggjort, at Lyngby har hentet Magnus Jensen, som i sidste sæson var en stor profil for AC Horsens. Nu ser han frem til at være en del af det hold, som viste masser af overskud i afslutningen af sidste sæson og var med til at sende Horsens-holdet ned i 1. division.

Det fortæller han om i et interview med Eurosport.

- Først og fremmest opfattede jeg dem (Lyngby red.) som irriterende, fordi de var ovenpå. De havde momentum og der var glæde, og der var en bekymringsløshed, som vi i hvert fald ikke havde i Horsens eller - det jeg havde indtryk af - i AaB, siger han og fortsætter:

- Så det var sådan en ubekymrethed og en - må man bande? - fuck det-tilgang til det hele, hvor det måtte briste eller bære, lyder det fra Magnus Jensen.

Derudover blev det også lidt til at dask med halen mod det, som han kom fra.

- Det er også lidt det, som jeg håber på selv at være en del af, fordi det er spændende, når man er en del af noget, der vil fremad - og nogle der ikke er bange. Nogle, der prøver at opnå noget i stedet for at undgå noget. Det håber jeg, at jeg kan være med til, fortæller forsvarsspilleren.

Han roser desuden sin nye cheftræner Freyr Alexanderssons måde at være træner på, hvor det handler om mere end bare spillere, men om det hele menneske. Det kan man se mere om i videoen i toppen af artiklen.

Magnus Jensen slog sig desuden fast som en spiller, som man sagtens kunne placere som angriber, men han forklarer, at det er planen, at han som udgangspunkt kommer til at være forsvarsspiller i Lyngby.