• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Ny OB-angriber er tvivlsom på ny: Han slider med nogle skader

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mart Lieder nåede lige at blive klar til en indskiftning i seneste runde, men døjer stadig med skadesproblemer. OB-træner Jakob Michelsen tør ikke spå, om angriberen bliver klar til næste kamp.

Af Anders Dehn

Han sad helt over i forårspremieren, og i kamp nummer to kom han på banen efter en times spil. Men Mart Lieder er endnu ikke kommet sig helt over sine skadesproblemer, fortæller Jakob Michelsen til Sport Fyn.

OB-træneren tør endnu ikke spå om, hvorvidt Lieder bliver klar til holdets næste kamp. Den står søndag eftermiddag, når Silkeborg IF kommer på besøg i Odense. Endnu er det uvist, om Lieder overhovedet træner med fredag.

Læs også:Troels Kløve har spinkelt håb om top seks: Vi skal gøre rent bord

- Det får vi at se. Han er ikke 100 procent, for ellers havde han været på træningsbanen hele tiden. Derfor fik han også kun 35 minutter mod Randers, fordi han slider med nogle skader, siger Michelsen til Sport Fyn.

OB kunne ellers godt bruge hjælp fra januars store offensive signing. Det er nemlig ved at være sidste udkald, hvis håbet om at komme i top 6 skal leve videre nogen tid endnu.

Læs også:Optakt: Randers FC - OB

Fynboerne har, som det ser ud før den kommende Superliga-runde, seks point op til AaB på sjettepladsen. De skal desuden overhale mindst tre hold for at snige sig med i det fine selskab.

Der er stadig fire runder tilbage af grundspillet, så rent matematisk er det selvfølgelig langt fra umuligt. Men OB har ikke vundet i de seneste syv ligakampe, så holdet har nok at gøre med at vende den svage stime.

Læs også:OB-truppen er klar: Mulig debut til nyindkøbt angriber

Læs også:Bundgyser i Superligaen: Det er altafgørende

Superliga

Mere Superliga

Fokus