Video : Tipsbladet
Superliga

Ny OB-nedtur: Ryger ud til Fredericia i pokalen

OB-mandskabet lavede en stor fiasko onsdag aften.

OB har ikke haft det nemt på det seneste, og onsdag fik deres fans endnu en nedtur at tage hjem på. Denne gang var det i pokalturneringen, hvor 1. divisions-klubben Fredericia sendte fynboerne ud af turneringen.

Resultatet blev til 3-1, og allerede efter første halvleg så det sort ud for OB, da de kom bagud med 0-2 efter 28 minutter, da Nicklas Røjkjær og Adam Jakobsen havde sendt bolden i netmaskerne. Den første kom efter en fejl fra Bjørn Paulsen.

I anden halvleg blev det ikke bedre, og efter 52 minutters spil sørgede 20-årige Tobias Bach for, at det blev til 3-0 for Fredericia-mandskabet, der efterfølgende kunne styre kampen sikkert hjem.

Det er et mål, som man kan nyde i videoen øverst i artiklen.

Det var først inde i overtiden, at OB'erne fik pyntet på resultatet i en kamp, hvor spillerne leverede på et meget lavt niveau.

Dermed er Odense-klubben færdige i pokalturneringen efter ottendedelsfinalen, og de kan nu koncentrere sig udelukkende om at få styr på deres nedtur i Superligaen, hvor de lige nu er tre point over nedrykningsstregen.

Fredericia kan omvendt se frem til kampe i kvartfinalen, ligesom de er med i topkampen i 1. division, hvor de er på tredjepladsen i skrivende stund.

Samtidig lavede 2. divisionsholdet AB en stor overraskelse, da de slog Superliga-holdet Vejle ud efter straffesparkskonkurrence.

Tidligere på onsdagen gik FC Nordsjælland også videre. Læs mere om det her.