Video : Tipsbladet
Superliga

Ny OB'er blæst bagover af Slotsager: Helt uhørt

OB's nye midtstopper Sauli Väisänen er dybt imponeret over stortalentet Tobias Slotsager.

OB råder over ét af Superligaens største forsvarstalenter i form af 17-årige Tobias Slotsager, der allerede i sidste sæson etablerede sig på det fynske mandskab og spillede 10 ligakampe fra start. 

Det er svært at forestille sig, at at fynboerne ikke også satser på stortalentet i den kommende sæson, og så er spørgsmålet, hvem der bliver hans makker i midterforsvaret? Et bud er Bjørn Paulsen. Et andet bud er nyerhvervelsen Sauli Väisänen.

Sidstnævnte har kun kendt Tobias Slotsager i få uger, men finnen er allerede dybt imponeret over stortalentet.

- Nu kommer jeg jo fra Italien, og der er det uhørt, at man spiller som 17-årig – især som midtstopper. Det ser man ikke engang i Serie C eller Serie D. Så jeg synes, det er fedt, og jeg er stor fan af ham. Han virker som en hårdtarbejdende og ydmyg ung mand, og det er det vigtigste for mig at se, siger Sauli Väisänen til Tipsbladet og fortsætter:

- Jeg har mødt mange store talenter, som ikke har drevet det langt, fordi de ikke arbejdede nok for det. Sådan bliver det ikke for Tobias, for han virker til at være stik modsat, og jeg glæder mig til at spille sammen med ham.

Sauli Väisänen, der er noteret for 24 A-landskampe for Finland, står klar med gode råd og vejledning til Tobias Slotsager, hvis han får brug for det.

- Jeg vil selvfølgelig dele ud af min erfaring til Tobias, hvis der er behov for det, men hvem ved, han kan jo nok også lære mig noget. Han er i hvert fald langt bedre, end jeg var i hans alder, så noget gør han rigtigt.

- Når det er sagt, er det altid positivt for en ung spiller at have en lidt mere rutineret at læne sig op ad, og den spiller vil jeg gerne være for Tobias, lyder det fra Väisänen.

OB indleder sæsonen den 23. juli med en hjemmekamp mod Randers FC.