• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Ny portugiser nyder AaB-stil: Passer godt til mig

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Pedro Ferreira er faldet godt til i AaB, hvor spillestilen passer ham godt.

Af Victor Risager

AaB har hentet fem nye spillere denne sommer, men blot to af dem startede inde i Superliga-premieren mod Lyngby Boldklub i søndags.

En af dem var Pedro Ferreira, der er kommet til klubben fra Varzim i Portugal og gør sig som midtbanekriger. Han kom til den nordjyske Superliga-klub for knap en måned siden, men den 22-årige portugiser er allerede faldet rigtig godt til.

Det fortæller han i et interview med klubbens hjemmeside.

Læs også:Lucas Andersen melder sig klar igen

- Jeg er glad for at være her, og jeg føler mig godt tilpas i klubben. I starten var det lidt vanskeligt på grund af sproget, og fordi træningen her i klubben er hårdere og mere intensiv, end jeg har været vant til. Det er en mere fysisk træning, men det gavner os spillere, så jeg er glad for at træne igennem.

- Der har været fremgang uge for uge, og vores spillestil passer godt til mig. Det giver mig en tryghed, at jeg altid har tre forsvarsspillere bag mig, og samtidig har vi mange spillere fremme i banen, så jeg har mange spilmuligheder, siger Pedro Ferreira til AaB’s hjemmeside.

Debuten gav også indtryk af, at han passer godt ind i AaB, og fansene kårede endda Pedro Ferreira til kampens spiller. Det glæder ham, men han ville allerhelst have haft sejren.

Læs også:Lucas Andersen og Viktor Fischer hyrer nye agenter

- Det er selvfølgelig dejligt at få en god debut, og jeg er glad for, at fansene satte pris på min indsats. Men for mig er det holdets præstation, der er det vigtige, siger Pedro Ferreira.

Det andet nyindkøb, der startede inde i kampen, var forsvarsspilleren Daniel Granli. Derudover blev Tim Prica og Timothe Nkada skiftet ind i løbet af opgøret. 

Læs også:Horsens-spiller: Frustrerende at lukke tre mål ind på dødbolde

Læs også:Alliancen mod Spilafhængighed har anmeldt AaB til politiet

Læs også:Sønderjyske-sportschef: Tilskuermangel skyldes corona-frygt

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus