Ny SL-profil: Jeg håbede på England eller Tyskland
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Ny SL-profil: Jeg håbede på England eller Tyskland

Viborg FF styrkede midtbanen med Jaime Jacobs i august. I et interview erkender han, at drømmen var et par andre lande.

De har solgt store profiler denne sommer i form af primært Elias Achouri og Anton Gaaei, men der er også kommet et par spændende spillere ind.

En af dem er Jamiel Jacobs, som er hentet ind til midtbanen og ligner den oplagte afløser for landsmanden Clint Leemans, der er skiftet på en fri transfer. 

Den 25-årige hollænder fortæller nu i et interview med NH Nieuws, at Viborg ikke var hans førstevalg, da han denne sommer skulle finde sig en ny arbejdsgiver efter at have forladt Cambuur.

- Vi var i kontakt med Viborg i noget tid.

- Efter fire år i Cambuur var det tid til at prøve noget nyt. Jeg ville til en ny liga, siger Jamie Jacobs til NH Nieuws og forklarer:

- Jeg havde faktisk håbet på den engelske Championship eller 2. Bundesliga i Tyskland. Der var da også interesse fra de ligaer, men det var overordnet set ikke det rigtige. For eksempel ønskede jeg at have følelsen af, at klubben virkelig gerne ville have mig. Og det var ikke tilfældet.

Hollænderen ser frem til tiden i Viborg FF, hvor han sammen med sit nye hold søndag gæster Parken.

Selv om ønsket var England eller Belgien, er Jamie Jacobs glad for at være landet i Danmark, hvor det indtil videre er blevet til et par indhop for Viborg. Han har allerede noteret sig ofr en assist.

Jamie Jacobs skrev under på en toårig aftale med Viborg FF.

Viborg FF har indledt sæsonen med otte point i de første seks kampe.