2018-05-16 13:33
Foto: Getty Images

SønderjyskEs nye hollandske angriber, Mart Lieder, er muligvis blevet lokket med til Danmark af sin kæreste.

Onsdag morgen annoncerede SønderjyskE, at det er Mart Lieder, som skal være med til at lukke hullet efter Mikael Uhre, når angriberen skifter til Brøndby efter denne sæson.

Det er dog ikke sikkert, at den 28-årige hollænder kun ser skiftet til SønderjyskE som et springbræt til den fremtidige karriere. Der ligger formentlig også noget mere følsomt bag valget af Superliga-klubben.

Mart Lieder danner nemlig par med den hollandske håndboldmålmand, Tess Wester, som i næste sæson skal forsøge at redde bolde i målet hos HC Odense i den bedste danske håndboldrække, og det har ifølge SønderjyskEs sportschef haft indvirkning på angriberen.

- Det har helt sikkert haft en betydning for ham, at hun også skulle til Danmark og spille – og det er måske også derfor, at det gik vores vej, da han skulle vælge klub, fortæller Hans Jørgen Haysen til BT.

Det er ikke første gang, at Mart Lieder har datet en hollandsk landsholdsspiller. Han har således også været i et forhold med Estavana Polman, som nu danner par med Rafael van der Vaart.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO