• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Nye spillere i FC København: Det tager tid

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jess Thorup understreger, at det tager tid at få opbygget relationerne, når der er kommet nye spillere til.

Af Victor Risager

FC København påbegynder torsdag aften kvalifikationen til Conference League, når de tager imod hviderussiske FC Torpedo-BelAZ Zhodino.

Her skal københavnerne ikke mindst forsøge at rejse sig, efter at de i weekenden smed point i Superligaen mod AaB. Det var ikke den ønskede sæsonstart for Jess Thorups mandskab, men cheftræneren understreger også over for FC Københavns hjemmeside, at det tager tid at integrere nye spillere.

- Vi har lagt AaB-kampen bag os, men som jeg sagde forleden, så var det ikke den premiere, vi havde ønsket os, så vi skal finde det niveau, som vi viste i slutningen af foråret i kampene mod AGF, Brøndby og Midtjylland.

- Det tager altid lidt tid at finde relationerne, når vi har nye spillere, og nogle der ikke spillede alle træningskampene, men de procent, som vi mangler, dem er jeg sikker på, at vi får ved at spille mange kampe, siger Jess Thorup til fck.dk og tilføjer:

- Det så vi også i foråret, og kampene falder også tæt i de næste uger, og vores mål er jo, at vi har europæiske torsdagskampe hele august og slutter af med at kvalificere os til gruppespillet.

Imod AaB fik David Khocholava, Kamil Grabara og Kevin Diks debut for københavnerne. 

De kan få mere spilletid torsdag, men Jess Thorup vil over for fck.dk ikke løfte sløret for, om der vil blive roteret en masse i startopstillingen. 

- Hvordan vi blander kortene i morgen, det må tiden vise, men vi har en bred og stærk trup, hvilket også er vores mål. Jeg vil dog ikke rotere fra kamp til kamp bare for at rotere. Og ligegyldigt om vi roterer eller ej, så er kvaliteten det vigtigste for mig, og der skal vi klart forbedre os fra den seneste kamp, siger Jess Thorup.

Efter torsdagens kamp skal FC København igen i aktion søndag, når de spiller på hjemmebane i Superligaen mod oprykkerne Silkeborg IF.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020