1. division

Stopper Helsingørs ubesejrede stime i 1. division

Indtil søndag havde FC Helsingør ikke tabt en eneste fodboldkamp i denne sæson, men det fik Nykøbing ødelagt.

FC Helsingørs ubesejrede stime i landets næstbedste fodboldrække er slut.

Søndag eftermiddag fik klubben hug på udebane mod Nykøbing FC, som vandt med 3-0.

Før opgøret havde FC Helsingør spillet ti kampe uden nederlag. Det var således blevet til syv sejre og tre uafgjorte kampe. Nu er der ikke flere hold i 1. division, der kan kalde sig ubesejret.

FC Helsingør kan dog fortsat prale af at indtage førstepladsen. Klubben har 24 point, men der er kun ét ned til Lyngby Boldklub, som har spillet en kamp færre.

Nykøbing FC holder med sin sejr fast i rækkens sjetteplads, hvor klubben har fire point ned til oprykkeren Jammerbugt FC, der tidligere søndag tabte 1-2 til Vendsyssel FF.

Det første mål i Nykøbing kom efter 18 minutter, da en høj bold blev slået ind i feltet. Tårnhøje Mathias Kristensen irriterede Frederik Bay så tilpas meget, at Helsingør-spilleren kom til at sende bolden i eget net.

Efter knap en halv time var Mathias Kristensen igen på spil.

Angriberen tog chancen direkte på frispark og huggede den imponerende i netmaskerne til 2-0.

Sejren blev cementeret, da en af 1. divisions mest spændende navne meldte sig ind i kampen efter 74 minutter. Sebastian Buch løb en dyb stikning op og lagde bolden over keeperen.