U21-landsholdet deler med Sverige i testkamp

Danmarks nye U21-landshold vendte 0-1 til 2-1 på et par gyldne minutter, men spillede 2-2 med Sverige.

Danmarks nye U21-landshold tog torsdag eftermiddag hul på sin tilværelse ved at spille 2-2 mod Sverige i en testkamp i tyrkiske Belek.

Casper Winther og Wahid Faghir scorede målene for Jesper Sørensens mandskab, hvor et par profiler fra det seneste hold også deltog.

Salzburg-spilleren Maurits Kjærgaard bar således anførerbindet fra start, men det røg senere over på indskiftede Mohamed Daramy, der er udlejet fra Ajax til FC København frem til sommer.

Begge var en fast del af det mandskab, som i september kiksede kvalifikationen til U21-EM næste år efter et samlet 2-3-nederlag til Kroatien i playoff.

Det nye U21-landshold sigter efter at komme med til den efterfølgende EM-slutrunde i 2025. Der er lodtrækning til kvalifikationen i februar.

Torsdag begyndte det skidt for holdet, da Sverige efter 18 minutter bragte sig foran med et flot langskud.

Men efter 33 minutter udlignede Lyngbys midtbanespiller Casper Winther med et afrettet hug et par meter uden for buekanten, og bare et minut senere lynede angriberen Wahid Faghir til 2-1, efter at et dansk pres fremprovokerede et svensk boldtab i eget felt.

Det blev dog 2-2 i Belek, da Sverige efter 73 minutter udlignede efter en omstilling.

Mandag spiller U21-landsholdet samme sted mod Ungarn i sin sidste kamp i 2022.