• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Nyt klubskifte på vej: David Boysen er færdig i Israel

Foto: Jan Christensen/Getty Images

David Boysen er efter eget ønske færdig i israelske Hapoel Nof HaGalil efter kun et halvt år i klubben. Han kan nu være på vej tilbage til dansk fodbold.

Af Andreas Arp

29-årige David Boysen skal på klubjagt igen.

Den tidligere Brøndby-spiller er færdig i israelske Hapoel Nof HaGalil efter en periode, hvor han ikke har fået udbetalt hele sin løn og fået frataget den bil, som han ifølge sin kontrakt har krav på.

Det bekræfter spilleren selv over for avisen BT

- Jeg fik kun 30 procent af min løn, og i sidste ende blev det bare for meget. Det var ikke på grund af pengene, at jeg var der, og jeg spillede også mine kampe, men så sker det med min løn og bilen, som de sagde, de tog, fordi man ikke måtte køre under corona-krisen. Det var bare en røver, for alle andre kom kørende til træning i bil, mens jeg så blev hentet af en eller anden 18-årig sponsorsøn, der skulle køre mig en time frem og tilbage til og fra træning, siger Boysen blandt andet til avisen.

Han fortæller også, at han er åben over for et skifte tilbage til dansk fodbold, hvad end muligheden skulle opstå i Superligaen eller NordicBet Ligaen.

Denne sommers transfervindue kan dermed blive det sjette vindue i træk, hvor David Boysen får ny arbejdsgiver. Siden skiftet væk fra Lyngby Boldklub i vinteren 2018 har danskeren således repræsenteret fem forskellige klubber.

Foruden Brøndby IF, Lyngby Boldklub og Hapoel Nof HaGalil har Boysen også en fortid i israelske Ness Ziona, svenske Helsingborg, svenske Elfsborg, israelske Beitar Jerusalem, hollandske Roda, Viborg FF og AB. 

Flest kampe har kantspilleren spillet for Lyngby Boldklub, hvor det blev til 159 optrædener. 

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus