• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Nyt vindue kommer: Skal konkurrere med FCM og FCK

Foto: Getty Images

Brøndbys fodbolddirektør har et klart billede af, at Brøndby godt kan være med i kampen om de samme spillere som FCM og FCK er ude efter.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby går ind til en sommerpause og et transfervindue, hvor der er blevet åbnet op for, at der skal hentes en række nye spillere ind. Niveauet for prisen på handlerne er nu noget, som Brøndby-fodbolddirektør Carsten V. Jensen er kommet ind på.

I et interview med Discovery+ kommer han ind på, at det skal være noget, hvor man skal kunne konkurrere med både FC Midtjylland og FC København. Dog vil et prismærke på 30-40-50 millioner for en spiller være lige i den høje ende, forklarer han.

- Der begynder den nok at stramme lidt igen. Men i den enkelte situation, den enkelte spiller, som er på markedet, og som er attraktiv for de klubber, som du nævner der (FCM og FCK red.). Der skal vi konkurrere. Men det er klart, at der også er en grænse, siger han og fortsætter:

- I øvrigt er det også sådan, at det her med, at man ikke altid får det tilbage, som man investerer i de her store og tunge investeringer. Nogle gange kan det betale sig, at være lidt smartere, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Uanset hvad har økonomien med de nye ejere givet ham gode muligheder for det kommende vindue, fortæller Brøndbys fodbolddirektør. 

- Når det er sagt, så er der flere midler at rykke med, og jeg komfortabel i forhold til den her sommer, fortæller 'CV'.

I vinterens transfervindue blev spillere som Rasmus Lauritsen og Hakon Evjen hentet ind til Brøndby.

Senest har der været meldinger om, at de er ude efter en svensk midtbanespiller. Læs mere om det her.