Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

OB-anfører kommenterer sin kontraktsituation

Skal jeg blive eller skal jeg væk? Det er spørgsmålet, der i de næste måneder skal afklares hos OB-kaptajn Jeppe Tverskov.

Han har spillet i OB siden 2016, men til sommer kan det være slut, for der udløber OB-kaptajn Jeppe Tverskovs aftale med fynboerne.

Så hvad skal der mon ske? Anføreren har talt med Stemmer fra Ådalen om kontraktsituationen.

Den 29-årige forsvarsspiller, der også kan spille på midtbanen, kom til OB fra Randers FC og har siden været en profil og en fast bestanddel af startopstillingen.

Men han og klubben er i dialog, om han også skal være der i fremtiden.

- Det har jeg ikke fået afgjort endnu. Jeg snakker og har en fin dialog med både Björn (Wesström) og "Fifi" (Steffen Nielsen), og vi har egentlig været i dialog siden sommer, så vi tager det internt, og derfra må vi se, hvad der sker. Det kedelige er vel at sige, at vi må se, hvad der kommer. Men jeg har været glad for at være her. Og jeg er glad for at være her. Ligegyldigt hvad skal det være nogle vilkår, vi alle er tilfredse med. Ingen smækker med dørene, siger Jeppe Tverskov til Stemmer fra Ådalen.

Wesström er fodbolddirektør, mens Steffen Nielsen er assisterende fodbolddirektør i klubben.

Jeppe Tverskov vil også gerne lige se, hvad der er af muligheder i januar, hvor han kan forhandle med interesserede klubber.

- Jo, det ville give naturlig mening. Og så kigger klubben også på strategi, hvor man gerne vil have nogle unge ind. Så det kommer lidt af sig selv. Der er en løbende dialog med Björn og "Fifi", og det er stille og roligt.

Tverskov står noteret for 189 Superliga-kampe for OB.