Video : Tipsbladet
Superliga

OB-angriber om kæmpeløn: Der er ikke en kæft, der kender til det

Anders K. Jacobsen fremstilles ofte som OB's mest løntunge spiller, men ifølge spilleren selv ved ingen andre end en snæver kreds, hvad han reelt tjener.

Man behøver ikke analysere ret mange OB-opstillinger for at konstatere, at Anders K. Jacobsen hverken er første- eller andetvalg til angrebet. Det tyder snarere på, at han står bag både Bashkim Kadrii, Sander Svendsen og Isaam Jebali i køen til spilletid.

Desuden skulle Jacobsen være den mest løntunge spiller i OB-truppen med en påstået månedlig gage på 250.000 kroner. Derfor forsøgte OB i sommer af afskibe angriberen, der var tæt på at skifte til SønderjyskE.

Læs også:20-årig OB'er imponerer i sikker sejr over Horsens

Anders K. Jacobsen bekræfter, at han var tæt på at komme til Haderslev, men hvad angår lønnen, er han ikke klar til at nikke ja. 

- Det er jo meget spøjst at læse. For sandheden er, at der ikke er en kæft, der ved, hvad jeg tjener. Der er mange artikler, der tager udgangspunkt i, at jeg er en meget dyr spiller. Men jeg kender sammen med få andre sandheden, så det er lidt skørt at læse, siger han til BT.

- Der er ét medie, der i sin tid skrev det, og så hænger det bare ved i flere år. Men der er ikke en kæft, der kender til det – ud over mig og få andre.

Læs også:Bedst og værst: OB-debutant skuffede, talent imponerede og indskiftning gav pote

Søndag eftermiddag fik Anders K. Jacobsen en tiltrængt oprejsning for OB. Han scorede til 3-0 mod AC Horsens i løbet af bare fire minutter på banen, hvilket var hans første Superliga-mål siden februar - hvilket også var mod Horsens.

Med sejren rykkede OB op på en delt tredjepladsn i Superligaen, side om side med Randers FC og AGF på 20 point. Det er dog tæt i subtoppen; trioen har bare tre point ned til FC Nordsjælland på ottendepladsen.

Læs også:OB er markant styrket inden Horsens-opgør: Se truppen her

Læs også:Skadesramt OB-trup til svær udekamp mod FC Midtjylland

Læs også:Avis: SønderjyskE var tæt på to markante tilgange