OB-back forlader Danmark til sommer
Illustration
Superliga

OB-back forlader Danmark til sommer

Espen Ruud vil prøve noget andet end Superligaen, så når han forlader OB til sommer, bliver det for en klub uden for Danmark. Et vinterskifte er heller ikke i spil for nordmanden. 

OB’s norske højreback Espen Ruud er fortid i Superligaen til sommer. Nordmanden har kontraktudløb i den fynske klub, og han har meddelt, at han ikke forlænger den. Dermed er det tid til nye udfordringer. 

OB kan dog forsøge at skille sig af med spilleren allerede i vinterens transfervindue og sikre sig en overgangssum, men nordmanden forventer at spille sæsonen færdig på Fyn.

- Jeg regner med, at jeg skal være her frem til sommer. Jeg håber, at jeg kan finde en god løsning der. Min agent har fortalt, at jeg gerne vil prøve noget nyt, og det er der, den ligger lige nu, siger Espen Ruud til tipsbladet.dk.

Han føler sig klar til at prøve nye udfordringer efter seks år i dansk fodbold.

- Jeg har været her i lang tid, og jeg håber, at jeg kan tage et skridt videre. Hvis ikke, må vi se, hvad der sker. Man ved det aldrig, for sådan er det i fodbold: Man skal præstere godt for at tage et skridt videre, og det håber jeg, at jeg kan gøre, siger han. 

Dermed afskriver han samtidig et skifte til en anden dansk klub. Man skal således ikke forvente, at Ruud fortsætter karrieren i Danmark. 

- Det har jeg svært ved at forestille mig. Jeg er åben for det meste, men jeg har lyst til at prøve noget nyt. Hvis jeg kan komme til en liga, der er bedre end den danske, er det et plus, siger Ruud, der kan forhandle frit med andre klubber, men endnu ikke er tæt på en aftale andetsteds. 

- Jeg har ikke kontakt med andre klubber endnu, men der har været lidt interesse. Men så længe der ikke er noget mere end det, bruger jeg ikke så mange tanker på det, der i øvrigt heller ikke påtænker et skifte hjem til norsk fodbold. 

- Det er svært at sige på forhånd. Man ved aldrig, hvad der kan ske, men jeg håber det ikke, siger han.