Video : Tipsbladet
Superliga

OB bekræfter: Henter talent for næsen af FCK & BIF

Fynboerne har nu bekræftet, at man har hentet forsvarstalentet Adam Amrani.

Han er et stort forsvarstalent, bare 15 år, og nu er han klar til at skifte B.93 ud med OB.

Fynboerne har netop bekræftet Tipsbladets historie om, at man har skrevet en treårig aftale med Adam Amrani, der ellers også havde muligheder for at komme til FC København, Brøndby IF, AGF og AaB.

Men OB var tidligt inde i billedet, da man rykkede hurtigt i forhold til talentet.

- Vi er rigtig stolte over, at vi har skrevet kontrakt med Adam. Vi synes, at han er en meget, meget spændende spiller. Så vi er glade for, at vi får en spiller ind, som kan være med til at løfte vores i forvejen stærke akademi, siger Tonny Hermansen, der er akademichef i OB, til klubbens hjemmeside.

Adam Amrani er en venstrebenet midterforsvarer, der også er blevet udtaget til det danske U16-landshold, der i næste uge spiller venskabskampe i Rumænien.

I første omgang er det planen, at han skal spille på OB's U17-mandskab, når han starter i klubben efter denne sæson.

- Jeg fik den bedste plan fra OB. En plan jeg kunne se mig selv i. Jeg tror, at OB er nummer fire på verdensplan, når det kommer til at give U19-spillere spilletid i Superligaen, så det er også et plus, at man ved, man kan gå den vej. Det tror jeg godt, jeg kan, hvis jeg bare kæmper hver dag og giver 110 procent til kampe og til træning, siger Adam Amrani.