Foto: Casper Dalhoff/Polfoto
Superliga

OB-boss slår fast: Vi vil forstærke os i offensiven

OB's sportsdirektør Jesper Hansen slår nu fast, at fynboerne vil forsøge at forstærke sig i vinterens transfervindue.

En skuffende efterårssæson gav kun OB en pointhøst på 18 point, hvilket efterlader klubben på en aktuel 13.plads inden forårets fem kampe i grundspillet og det efterfølgende slutspil.

For at stå så godt rustet som muligt til foråret vil OB forsøge at forstærke sig i vinterens transfervindue, fastslår sportsdirektør Jesper Hansen.

- VI har en ambition om at komme styrket ud af vinduet. Vi har mange spillere, som er interessante for andre klubber, men vi vil gerne holde fast i truppen. Der var en opadgående kurve i slutningen af efteråret, men det er klart, at vi pointmæssigt ikke har fået nok ud af truppens potentiale. Derfor vil vi gerne holde på de spillere, der er i truppen og komme styrket ud af transfervinduet. Hvis vi kan finde nogen, der kan hjælpe os, vil vi forsøge at gøre det, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

I efterårssæsonen scorede OB kun 16 mål i 21 kampe, hvilket er det laveste antal mål i mands minde. Derfor er det oplagt, at OB vil forsøge at hente nogle forstærkninger til offensiven, selvom Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen tidligere har bevist, at de kan score mange mål på en sæson.

- Man kan tolke det, som man vil. Der er ingen tvivl om, at vi ikke har scoret nok mål i sæsonen indtil nu, men der er næppe heller tvivl om, at der mange klubber, der gerne ville have de to angribere, som vi spiller med. Vi er sikre på, at de nok skal få hul på bylden, men når det er sagt, er vi i en situation, hvor vi må se på, hvordan vi kan styrke vores offensiv. Vi har ikke scoret nok mål, men om det er angribere eller kreative spillere, må du tolke på, siger Jesper Hansen. 

Det er OB's ambition at holde sammen på truppen, hvilket betyder, at man ikke ønsker at sælge spillere i løbet af vinterens transfervindue. I løbet af den seneste uge har IFK Göteborgs sportschef Mats Gren ellers udtrykt interesse for OB's svenske offensivspiller Rasmus Jönsson, men den fynske klub er ikke interesseret i et salg.

- I bund og grund er alle spillere til salg, men der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, hvis det skal lade sig gøre. Der er flere parter, der skal være enige, men som udgangspunkt har vi ikke interesse i at skille os af med nogen af vores spillere. Det er det, jeg kan sige om det, siger Jesper Hansen.

OB indleder træningen frem mod den kommende forårssæson den 6. januar.