• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-direktør: Transfervinduet på klem for ekstraordinær spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB's sportsdirektør Jesper Hansen forventer ikke at hente flere nye spillere, men han lader vinduet stå på klem for en ekstraordinær forstærkning.

Af Ole Hoffskov

Der var gang i svingdøren i den fynske Ådal i sidste uge.

OB kunne således præsentere hele to nye spillere i form af midtstopperen Ramon Leeuwin og den tjekkiske midtbanespiller Kamil Vacek. Dermed er fynboerne oppe på fem nyerhvervelser denne sommer, efter Alexander Ludwig, Janus Drachmann og Mandé Sayouba kom til klubben tidligere i vinduet.

Læs også: OB-træner: Hele Danmark har mindet os om, hvor ringe vi er

Fælles for Drachmann, Vacek og Leeuwin er, at de er fyldt 30, og dermed tegner der sig et billede af, at OB har vægtet rutine højt i dette transfervindue, og det medgiver sportsdirektør Jesper Hansen da også.

- I første omgang har det været et mål at finde nogle, der kunne hjælpe os i forhold til truppen, og så er der selvfølgelig den erfaring, de kommer med, og den synes vi også har været vigtig i forhold til den situation, vi er i, og det pres, der er i OB. Det er nogle spillere, der har prøvet noget, og som er robuste, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Sportsdirektøren har fået sat nogle vigtige flueben på to-do-listen i løbet af den seneste uge, og i det store og hele er han klar til at smække det fynske transfervindue i.

Han lader dog en lille sprække stå åben.

- Nu står vi i en situation, hvor vi synes, vi har en rigtig god trup, men vi kigger stadigvæk, om der skulle dukke noget spændende op. Men det skal også være noget ekstraordinært. Som udgangspunkt er vinduet lukket ind, men så er spørgsmålet, om vi sælger nogle – her tænker jeg ikke på en målmand, for der er vi garderet – og det kan skabe en ny situation. Vi er måske lige én for meget i øjeblikket, siger Jesper Hansen.

Er det realistisk, at I sælger en markspiller?

- Der er mange rygter i øjeblikket, og der jongleres rundt med rigtig mange navne. Det gælder også i forhold til vores spillere, og der har været noget interesse, men lige nu og her er der rimelig stille.

Hvad er status på Sten Grytebust?

- Der er intet nyt at fortælle, lyder det fra Jesper Hansen.

Tilfreds cheftræner
Med tilgangene af Ramon Leeuwin og Kamil Vacek har cheftræner Jakob Michelsen også fået en større bredde i truppen, og når han tager et kig på de OB-spillere, han aktuelt har til rådighed, er han meget tilfreds.

Derfor har han heller ingen planer om at banke på døren hos Jesper Hansen og bede om mere transferaktivitet.

- Vi kan sagtens køre efteråret igennem med den her trup. Vi har en god bredde på mange positioner, og der er konkurrence alle steder. Antalmæssigt er vi på 22 markspillere, og det er egentlig meget passende, lyder det fra Jakob Michelsen.

OB hentede søndag sæsonens første sejr, da det blev til 2-0 på udebane over Vejle Boldklub. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus