• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-direktør: Vi skal ikke pege fingre ad hinanden

Foto: Screenshot

OB's fodbolddirektør ønsker ikke at stille op til et interview om fynboernes skuffende placering i grundspillet.

Af Ole Hoffskov

Foråret står på spring, men der er tunge, mørke skyer over Ådalen.

OB var langt fra at opfylde ambitionen om at komme i mesterskabsspillet, og søndag tabte en flok tamme fynboer 0-2 til Vejle Boldklub, der har været groggy det meste af sæsonen og lige har skiftet cheftræner.

Dermed skal OB bruge resten Superliga-foråret på at sikre overlevelse, og som de stribede har præsteret i årets første fem kampe, hvor det er blevet til nul sejre, er der næppe ret mange OB-fans, der sidder stille på stolen ved tanken om, at der kun er fem point ned til Vejle. 

Tipsbladet ville gerne have interviewet OB's fodbolddirektør Björn Wesström om den aktuelle situation i klubben. Vi ville gerne have spurgt, om han anser OB for at være i nedrykningsfare, om Andreas Alm er den rigtige træner for klubben, hvordan OB skal vende skuden, og om truppen overhovedet er stærk nok til, at top seks var en realistisk målsætning fra start. Wesström ønsker dog ikke at stille op og svare på spørgsmål.

I stedet har svenskeren sendt følgende skriftlige kommentar:

- Alle i klubben er skuffede over ikke at nå, hvor vi har ambitionen om at være. Det er ikke tid til at pege på hinanden, det er tid til at gå sammen og vise mod, intelligens og kynisme i de udfordringer, der venter forude, skriver Björn Wesström, der tiltrådte i OB 1. januar og dermed ikke var en del af klubben i efteråret.

Første opgave for OB i slutspillet er på hjemmebane mod FC Nordsjælland den 3. april.