• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB er interessant for Thomas Dalgaard

OB er interessant for Thomas Dalgaard
Illustration

Thomas Dalgaards agent fastslår, at OB kunne være en interessant klub for Superligaens topscorer.

Af Ole Hoffskov

Transfervinduet er nu officielt åben, men Thomas Dalgaard har stadig i skrivende stund udsigt til en sæson i den næstbedste danske række for Viborg. Rygter er der dog nok af, når det gælder sidste sæsons Superliga-topscorer, og de fleste indebærer OB, der nu af et par omgange har været sat i forbindelse med den 30-årige angriber.

Fynboerne har sagt farvel til Mustafa Abdellaoue og Morten Skoubo og har meldt ud, at man skal hente en ny angriber i løbet af sommeren. OB vil dog ikke bekræfte den påståede interesse i Thomas Dalgaard. I angriberens lejr lægger man imidlertid ikke skjul på, at Fyn kunne være en fin endestation for Dalgaard i transfervinduet.

- OB er helt sikkert en interessant klub for Thomas. Jeg har endnu ikke hørt noget konkret, men jeg kan selvfølgelig ikke afvise, at der forhandles mellem Viborg og OB. Mig bekendt er der ikke kommet noget bud på Thomas endnu, men der er stor interesse - fra danske og udenlandske klubber, siger Thomas Dalgaards agent, Antoni Alexandrakis, til tipsbladet.dk.

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt. Hvor tror du, Thomas spiller, når sæsonen går i gang?

- Det kan jeg ikke svare på. Han har en kontrakt med Viborg, og den må vi respektere. Vi har heller ikke travlt, så vi væbner os med tålmodighed og ser, hvad der sker.

Vil du ikke mene, at Superligaens topscorer er for god til at spille i 1. division?

- Det har jeg ingen kommentarer til, lyder det fra agenten.

BT skriver fredag, at OB har budt to millioner for Thomas Dalgaard, men at Viborg har afvist. Klubben fra domkirkebyen kræver angiveligt mellem fire og fem millioner for den blonde målmaskine.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.