OB-fans angreb FCM-tilskuere efter mandagskampen
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

OB-fans angreb FCM-tilskuere efter mandagskampen

En gruppe på 30-40 OB-tilhængere angreb ifølge Herning Folkeblad FC Midtjyllands hjemmebanepublikum efter gårsdagens Superliga-kamp. Ingen kom dog til skade.

Mens antallet af anholdte i forbindelse med Superliga-kampe i februar blev opgjort til at være på sit laveste i 10 år, er der stadig enkelte episoder, der bryder med den positive tendens. Sådan en fandt sted mandag aften i Herning.

Efter FC Midtjylland havde besejret OB 3-1, gik en gruppe OB-tilhængere til angreb på publikum, der forlod MCH Arena. Herning Folkeblad citerer et vidne for, at hjemmebanetilskuerne måtte løbe i sikkerhed i deres biler.

Ifølge politiet var gruppen af OB-fans 30-40 mand stor, og de kastede blandt andet borde efter en kontrollør, inden politiet blev kaldt til. Ordensmagten nåede dog at få ro på gemytterne.

- Der er ifølge vores oplysninger ikke nogen, som er kommet til skade, men vi skal se på, om der skal oprettes en sag om vold mod vagten, siger sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning til Herning Folkeblad.

To mænd er efter kampen blev sigtet for at overtræde loven. Den ene, en OB-fan, var maskeret, og den anden, en FC Midtjylland-tilhænger, tændte romerlys. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.