• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

OB har forlænger aftalen med målmand Mads Toppel, der på trods af masser af spilletid i efteråret accepterer sin rolle som reservemålmand.

Af Torsten Kjems Hansen

Mads Toppel, der havde kontraktudløb til sommer har nu skrevet under på en ny aftale med OB, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2015.

- Mads er en fysisk meget stærk målmand, der har en kolossal vindervilje. Vi har med stor tilfredshed fulgt den udvikling, Mads har gennemgået, og han viser en stadigt stigende evne til at kanalisere sin enorme energi ind i sit meget målrettede målmandsarbejde, siger OB’s cheftræner Troels Bech.

- Det har været stærkt, at se Mads træde ind i startopstillingen, når vi har haft brug for det, og med sine altid gode træningsindsatser har han sikret et stadigt højt niveau i både træning og kamp for OB.

Mads Toppen spillede i efteråret de fleste kampe for OB, da Jesper Christiansen døjede med skader. På trods af den nye kontrakt og spilletiden i efteråret, kender Mads Toppel sin rolle i OB.

- Jeg er helt vildt glad for kontraktforlængelsen. Det var et af mine delmål, for OB har hele tiden været min førsteprioritet. At forlængelsen kommer nu, viser at jeg har gjort det godt, og at klubben også er glad for mig, så jeg håber, at det kommer til at fortsætte, som det er gået hidtil, og at jeg får masser af spilletid. Jeg er klar til at tage kampen op, selvom jeg godt ved, at Jesper står. Jeg har hidtil bevist, at alt kan ske, og det er ufatteligt vigtigt for mig og min familie, at der nu er kommet ro på i forhold til kontraktforlængelsen, siger Mads Toppel.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020