• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

OB handler: Henter Anders K. Jacobsen i AaB

OB handler: Henter Anders K. Jacobsen i AaB
Foto: Joachim Ladefoged/Polfoto

Anders K. Jacobsen skifter fra AaB til OB. Det erfarer tipsbladet.dk.

OB har været ganske aktive på transfermarkedet denne sommer, og nu er endnu en handel tæt på. AaB'eren Anders K. Jacobsen er således tæt på at skrive kontrakt med den fynske klub. Det erfarer tipsbladet.dk.

Anders K. Jacobsen har kontraktudløb i AaB til nytår og har derfor kunne forhandle frit med andre klubber. OB har længe været interesseret i fynboen, og ifølge tipsbladet.dk's oplysninger skifter angriberen altså til den fynske klub.

OB har tidligere hentet Rasmus Festersen i dette transfervindue, ligesom klubben råder over Kenneth Zohore, Thomas Mikkelsen og Vladimir Dvalishvili, men Anders K. Jacobsen er udset en stor rolle i OB.

For Anders K. Jacobsen er der tale om et comeback til den klub, hvor han spillede fra 2007 til 2010 uden at få et gennembrud under træner Lars Olsen. Efterfølgende har han været forbi flere klubber, og de seneste to sæsoner har han været en stærk angriber for AaB i Superligaen, hvor han vandt The Double i 2013/14. 

I sidste sæson scorede Anders K. Jacobsen 10 mål i 31 kampe for AaB, der tirsdag spillede træningskamp mod Vendsyssel uden Anders K. Jacobsen på banen.

Nu venter en ny udfordring formentlig for den 25-årige angriber på Fyn, hvor Anders K. Jacobsen kan blive genforenet med Kent Nielsen, som gav ham et gennembrud i AaB.