Foto: Getty Images
Superliga

OB har fundet ny ungdoms-udviklingschef

Efter en række folk har forladt Odense Boldklub, så er der nu kommet én ind.

Der sker meget i OB for tiden. Senest har man både fyret Andreas Alm som cheftræner, og så er Steffen Nielsen blevet opsagt fra rollen som assisterende sportschef. Tidligere måtte de også se Mads Holm forlade jobbet som udviklingschef til fordel for talentchef-rolleni Viborg FF.

Det er nu lykkes for fynboerne at finde en erstatning for sidstnævnte. Det oplyser klubben på dens hjemmeside.

Her er tale om Simon Finsen, som begynder i jobbet til januar, og han kommer fra Svendborg fB og Skolerne i Oure, hvor han både har været T+-træner og Head of Coaching. Valget om at rykke til OB forklarer han således:

- OB er den højest rangerede klub på Fyn - både på seniorniveau og på ungdomsniveau - og hvis man er ambitiøs som fynbo, så tænker jeg, at man gerne vil være en del af klubben, siger han og fortsætter:

- Her skal jeg sikre mig, at de strategiske beslutninger, der er taget af den sportslige ledelse for ungdom, også er dem, der lever ude i hverdagen på det enkelte hold og hos trænerne, lyder det fra Finsen.

Han slår desuden fast, at han glæder sig til at møde både trænere og spillere. 

- Jeg vil bidrage med et stort fokus på, at vi hele tiden skal lede efter de få procenter, så vi kan gøre udviklingsmiljøet rigtig, rigtig godt for både spillerne og trænerne. Hvordan kan vi gøre, så vi hele tiden skubber til os selv og tager et lille skridt hver dag for at nå hen til de mål, vores trænere og vores spillere har, fortæller Finsen retorisk.

Kontrakten med ham gælder frem til sommeren 2026.