Video : Tipsbladet
Superliga

OB har målsætningen til den nye sæson på plads: Går efter top seks

OB's sportschef Michael Hemmingsen mener, at man bør betragte fynboerne som et top seks-hold.

Superligaen nærmer sig, og det gør sig også gældende på Fyn, hvor øens hold, OB, gør klar til den nye sæson. Her bliver det en, hvor sportschef Michael Hemmingsen har en helt klar målsætning for, hvordan det skal gå.

Det fortæller han i et interview på OB's officielle hjemmeside.

- Vi går helt klart efter at komme i top seks. Det lykkedes ikke sidste sæson, men vi var alligevel tæt på at ende med europæisk fodbold, og året inden var det til allersidst, at det glippede, men vi nåede at blive nummer fem, hvilket var det bedste resultat i mange sæsoner, siger han og fortsætter:

Læs også:Her er de 22 bedste citater fra den forgangne Superliga-sæson

- Det bestyrker mig i, at vi bør betragte os som et top seks-hold, og jeg er overbevist om, at vi sagtens kan nå den målsætning i denne sæson, lyder det fra Michael Hemmingsen.

OB-sportschefen har i den forbindelse også et godt billede af, hvordan resten af fynboernes transfervindue kommer til at gå. Her er backerne i tankerne hos Hemmingsen, men det bliver ikke hvem som helst, der bliver hentet ind, understreger han.

- Det lukker jo først d. 5. oktober, så der er et stykke tid til. Jeg synes dog, at vi har en meget fin trup, hvor der er konkurrence på alle pladser. Hvis vi ser helt nøgternt på det, så er vi måske lidt sårbare på vores backs, og hvis der kommer skader, skal vi også handle. Men vi vil kun købe ind, hvis vi føler, at det for alvor kan styrke os eller som sagt ved en langvarig skade, forklarer OB-chefen.

Læs også:OB-stopper nedtoner oprør: Fuld tiltro til den fysiske stab

Første kamp for OB i den nye Superliga-sæson er mod FC København. Den bliver spillet på søndag klokken 18 i Odense.

Læs også:OB's sportschef trækker i land: Var for hurtigt ude

Læs også:Mystisk sag i OB: Lejesvend afviser at have forlænget

Læs også:Avis: Simon Makienok afviste OB