• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB-stopper nedtoner oprør: Fuld tiltro til den fysiske stab

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jeppe Tverskov melder om fuld tiltro til den fysiske stab i OB, selvom klubben døjede med en lang række skader i foråret.

Af Victor Risager

Over for netmediet bold.dk nedtoner Jeppe Tverskov rygtet om, at der skulle have været et “skadesoprør” i OB-truppen.

Ekstra Bladet skrev ellers mandag formiddag, at den fynske Superliga-klubs anførergruppe skulle være gået til sportschef Michael Hemmingsen med truppens bekymringer, efter at klubben i løbet af hele 2020 har været ramt af en lang række skader. Og det gjorde avisen under overskriften “Skadesoprør i OB”.

Jeppe Tverskov er en del af OB’s anførergruppe, og han bekræfter over for bold.dk, at der var et møde med cheftræner Jakob Michelsen samt sportschef Michael Hemmingsen, hvor truppens bekymringer blev luftet.

Læs også:Solbakken efter uafgjort i generalprøven: Alt i alt var det okay

Samtidig understreger han dog også, at det var et positivt møde, og at der ikke er utilfredshed med den fysiske trænerstab.

- I forhold til alt omkring det fysiske arbejde og det ene og det andet, har vi heldigvis nogle kloge hoveder i klubben, der har styr på. Dem er der fuld tiltro til i hele truppen, siger Jeppe Tverskov til bold.dk og tilføjer, træningen i OB ikke er ekstra hård i forhold til hans tidligere klub, Randers FC.

Kort efter mødet mellem klubbens anførergruppe og ledelse blev fysisk træner Janus Blonds kontrakt forlænget med et år. Han stod ellers til at have kontraktudløb denne sommer.

Læs også:Alt om AC Horsens: Synker skibet, når kaptajnen er gået fra borde?

OB indleder den kommende sæson mod FC København i weekenden, og her er flere spillere tvivlsomme. Blandt andet er angriber Mart Lieder langtidsskadet, mens Max Fenger og Mikkel Hyllegaard også har været fraværende til træning. Også Ryan Johnson Laursen og Janus Drachman er tvivlsomme.

Læs også:Alt om Brøndby IF: Kan Rezan Corlu levere varen?

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub