• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

OB har spændende offensivspiller på prøve

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Yankuba Minteh, Alasana Manneh og senest Musa Juwara har banet vejen til endnu et navn fra Gambia i OB.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

OB har haft stor succes med spillere fra Gambia. Yankuba Minteh har brændt banen af i løbet af efteråret, mens hans landsmand Alasana Menneh også har vist prøver på sit talent.

For nyligt tilknyttede man også deres landsmand Musa Juwara på en lejeaftale, og nu tyder noget så på, at trioen får besøg af endnu en gambier. En nyhedsside med informationer om fodbold fra Gambia skriver, at OB har Salifu “Del” Bayo til prøvetræning.

Tipsbladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra OB om Bayo, der til dagligt spiller i Bakoteh Football Club, som er et fodboldakademi for unge talenter i Gambia.

Salifu Bayo er offensivspiller, og gør sig primært på kanten som sin landsmand Yankuba Minteh. Spørgsmålet er, om Bayo bliver den næste spiller fra Gambia, som overbeviser den sportslige ledelse i OB om en permanent kontrakt.

I sommer tilknyttede man 18-årige Yankuba Minteh, som efter flere prøveophold scorede en fast kontrakt. Det viste sig at være en god ide, da der allerede nu er forlydener om stor interesse og et tårnhøjt prisskilt.

24-årige Alasana Manneh kom også til OB i sommer. Der har dog været hård konkurrence om de centrale pladser, da Armin Gigovic også var på kontrakt i efteråret, mens Jeppe Tverskov er blevet rykket et led frem.

I perioder fik Manneh dog vist prøver på sit talent og med Gigovic ude af klubben, så kunne det godt se ud som om, at man i endnu højere grad satser på Manneh i foråret.