• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

OB havde gerne hentet Helenius nu

OB havde gerne hentet Helenius nu
Foto: Jan Christensen/GettyImages

Nicklas Helenius skifter til OB efter denne sæson, men stod det til OBs sportsdirektør, Jesper Hansen, så ville de gerne have haft ham allerede nu.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Jesper Hansen er overordnet set tilfred med januars transfervindue og noterer sig også, at de har de to unge talenter i Yao Dieudonne og Kristian Weber, som kan supplere for Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen.

Alligevel havde han gerne set en ekstra angriber i truppen eller at Nicklas Helenius var blevet tilføjet til truppen allerede nu.

- Hvis den rigtige mulighed var dukket op, så havde vi stået på for at få et supplement til vore angribere, og vi får stadig henvendelser og der findes mange arbejdsløse fodboldspillere. Men vi er tilfreds med transfervinduet, men vi havde været supertilfredse, hvis vi havde fået Nicklas Helenius ind nu eller en anden type ind, sagde Jesper Hansen før testen mod Zenit St. Petersborg til Fyens.dk.

Selvom klubben har mistet en angriber i Thomas Mikkelsen, så har han i samarbejde med Kent Nielsen vurderet de muligheder der var, og defra valgt ikke at hente en ny angriber ind i dette vindue.

OB spillede i går uafgjort mod Zenit St. Petersburg, og selvom sportsdirektøren ikke mangler angribere, så var det venstrebacken Jacob Laursen, som scorede OBs mål til 1-1.