Foto: tipsbladet.dk
Superliga

OB henter offensivt talent i FC Nordsjælland

OB har skrevet kontrakt med U17-spilleren Mathias Jørgensen, der skifter til den fynske klub fra FC Nordsjælland.

Der er rift om de danske talenter i disse år, og nu har Superliga-klubben OB markeret sig med en interessant signing. 

OB har således hentet offensivspilleren Mathias Jørgensen i FC Nordsjælland. I den fynske klub har han underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2019.

- Det er en meget spændende spiller, som vi nu har fået til OB. Mathias har sine kompetencer i sin fart - og så kan han både spille kantspiller og angriber. Derudover har han nogle færdigheder, som andre af vores spillere på U17-holdet ikke har. Så det er vigtigt at få Mathias ind i truppen, fordi han med sine evner kan komplementere sin kommende holdkammerater på fantastisk vis, siger OB's talentchef, Tonny Hermansen til ob.dk.

Mathias Jørgensen scorede i efteråret fire mål for FC Nordsjællands U17-hold, og han ser frem til at fortsætte sin udvikling i OB.

- Jeg har valgt at skifte til OB, fordi jeg ser gode udviklingsmuligheder i klubben. Det er det rigtige sted til mig, hvor jeg kan udvikle mig videre, og forhåbentlig komme nærmere på min drøm om at blive professionel fodboldspiller. Jeg har hørt rigtig meget godt om klubben, og jeg er glad for at være kommet til OB, siger han.