OB henter stortalent i Viborg
Illustration
Superliga

OB henter stortalent i Viborg

OB har skrevet kontrakt med Viborg-talentet Lucas Jensen. Spilleren skifter ved kontraktudløb til sommer. 

Viborgs stortalent Lucas Jensen fortsætter karrieren i OB, når hans kontrakt med Viborg udløber til sommer. 

Den fynske klub har netop offentliggjort en aftale med spilleren, der var en af profilerne hos Superliga-oprykkerne i den forgangne sæson. 

- Lucas er et stort talent, som vi glæder os til at se i den stribede trøje. Hans foretrukne position er på højrekanten, men han har også spillet både centralt og på venstrekanten. Han har en god kombination af fysisk styrke og hurtighed, og det gør ham til en gennembrudsstærk spiller med mange offensive kvaliteter, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Lucas Jensen glæder sig til at tiltræde i OB. 

- Det føles på mange måder som det helt rigtige for mig at fortsætte karrieren i OB. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og folkene omkring den, og OB’s måde at gribe tingene an på matcher de ting, som jeg lægger vægt på. Jeg har været rigtig glad for at være i Viborg, og jeg vil selvfølgelig koncentrere mig hundrede procent om Viborg gennem hele foråret. Det har altid betydet meget for mig, at jeg kan holde fokus og tage udfordringerne én af gangen. Så i foråret er det Viborg, der fylder alt, og så kan jeg fokusere på de spændende udfordringer, der venter mig i OB, når forårssæsonen er slut, siger Lucas Jensen.

Lucas Jensen begynder i OB den 1. juli 2014. Hans kontrakt med fynboerne løber frem til sommeren 2018.