• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

OB-kaptajn om kapløbet for top-6: Skal bruge fire point mere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Janus Drachmann vurderer, at de sidste tre kampe skal kaste fire point af sig for OB’erne, hvis de skal i top-6.

Af Mads Aagurd

Med en lille forstrækning i baglåret måtte OB-anfører Janus Drachmann udgå efter lidt over en times spil, da fynboerne kom bagud, men alligevel formåede at vinde med 1-2 i Horsens. For OB var det en vigtig sejr i kampen om top-6, men der venter tre vigtige kampe før slutspillet.

- Det her er et skridt på vejen for os. Der venter os tre finaler endnu, og vi skal bruge fire point mere for at nå med i top seks. Det var en fortjent sejr og en af de pænere kampe, vi har spillet i Horsens, siger Drachmann til Fyens Stiftstidende.

Efter pausen ved stillingen 1-1 modtog færøske Hallur Hansson to gule kort, hvor især nummer to var af tvivlsom karakter. Det gav pote for gæsterne mod slutningen.

- Jeg vil ikke kommentere på dommeren. Det andet gule kort på Hansson er hårdt, men han kunne være vist ud på det første, vurderer OB-anføreren.

OB er efter 23 spillerunder nummer fire i Superligaen, men kun fire point adskiller nummer 3 og nummer 10. Næste opgave er en direkte duel om netop tredjepladsen, når Brøndby søndag kommer på besøg i Odense.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.