Superliga Ole Hoffskov

OB lukker transfervinduet: Jeg kan ikke tro andet

OB lukker transfervinduet: Jeg kan ikke tro andet
Foto: ob.dk/Morten Wamsler

OB's sportsdirektør Jesper Hansen fastslår, at transfervinduet er lukket på Fyn.

Af Ole Hoffskov

I nogle klubber er der tradition for et festfyrværkeri på deadlinedag - i andre klubber er der tradition for det stik modsatte.

OB hører så afgjort til i sidste kategori, og det bliver med al sandsynlighed ikke i denne omgang, at fynboerne fyrer op for en hektisk afslutning på et transfervindue. Sportsdirektør Jesper Hansen er stadig på arbejde, men han forventer ikke, at det bliver en travl aften.

- Jeg forventer, at vi stille og roligt lukker transfervinduet. Der er ikke sket noget i løbet af dagen, som får mig til at tro, at der kommer til at ske noget inden midnat, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Det 18-årige angrebstalent Mathias Jørgensen har tidligere på måneden trænet med i den tyske storklub Borussia Mönchengladbach, og OB har på det seneste valgt at holde Jørgensen ude af holdets testkampe på grund af hensyn til fremtiden, men han ser ud til at blive.

- Vi har ikke fået nogen officiel melding fra Gladbach, kun nogle små hints, og nu er klokken efterhånden blevet 15.00. Det er i min verden et tegn på, at der ikke kommer til at ske noget, lyder det fra OB's sportsdirektør. 

OB har i dette transfervindue taget afsked med Kenneth Emil Petersen og Kamil Vacek, mens Oliver Lund er kommet til fra Lyngby Boldklub.